Välkommen!

Välkommen till min blogg på bildinspiration.se och företaget Stefan Gunnarsson Bild & Inspiration. Tiden får lite utvisa exakt vad den kommer att handla mest om och hur ofta jag kommer att uppdatera den men antagligen blir det mest om natur och naturvård, friluftsliv, foto och funderingar. 

 

Idag har termometern klättrat över tiostrecket och ett gäng vårfåglar har ramlat in. Bofink, koltrast, tofsvipor och ormvråk. Orrarna spelade för fullt i skogen redan förra veckan. En kväll hörde jag pärlugglan men annars har det varit tyst. Tyvärr har också det oavbrutna ljudet av skogsmaskiner kvällstid gjort det svårare och mindre roligt att lyssna efter ugglor. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar