Första tranan!

Första tranan har landat i Gammelsträng ! Vi har spanat nu i några dagar och åkt över de fina täkterna i Ormberg där det alltid är mycket fågel på vårarna och idag på väg till skolan flög den över bilen bort mot skogskanten. Bilden är tagen genom framrutan.

Nu följer en härlig tid ute i markerna men också en tid när allt rullar på fort fort fort.. och en känsla av att inte hinna med att uppleva allt som händer i naturen brukar komma över mig trots att jag är ute väldigt mycket.

I morgon siktar vi på en dag ute på Hornslandet och mina förväntningar är höga på Sveaskogs genomförande och skötsel av Ekoparken i en tid då kalhyggen, röjningsskogar och monokulturer breder ut sig allt mer.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln