Äntligen Hornslandet!

Säsongens första vandring. Inte långt men som vanligt jättehärligt att komma ut på Hornslandet. Idag hade vi vindskyddet vid Hällkroken som mål.. eller kanske var egentligen att följa Hällkroksbäckens slingrande fåra genom gammelskogen själva målet.. Några rådjur dök upp i vägkanten och var inte vidare skygga. Faktum är att vi bara i helgen sett minst ett tjugotal rådjur. Många fler än vanligt har överlevt årets korta, milda och relativt snöfattiga vinter.

Bäcken svämmar bitvis över sina breddar när vi följer den uppströms. Några stjärtmesar får vi syn på men annars är det lugnt i skogen och ännu lugnare över havet. Det är ju trots allt bara mars och dessutom eftermiddag. Till påsk blir det nog en sväng hit ut igen och jag längtar redan.

  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln