Kanotvagn från Biltema - Test

Länge har jag gruvat mig och tvekat men i helgen köpte jag till slut den där kanotvagnen till min gamla kanadensare. Originalet kostar en tusenlapp mer men jag tänkte i min enfald att vad kan väl misslyckas.. Trots det hade jag en olustig känsla i mig när jag packade upp grejorna. - Pyspunka, tänkte jag och hämtade pumpen men luften rann så att säga rätt igenom. Ventilen hel. Här borde jag kanske tagit beslutet att reklammera skiten men som straff för min enfald börjar jag i stället riva loss slangen. Det visar sig vara hål på två ställen. Lagar. Vid monteringen lossnar ena lappen. Lagar på nytt. Försöker montera. Får under inga omständigheter däcket på plats. Besök på däckverkstad. Blir rekommenderad att köpa ny slang för lagningarna brukar inte hålla på plastslangar..

Nu äntligen är kanoten lastad och klar. Markfrigången verkar oerhört låg på "stöttan" så några stenar får inte gränslas.. Kanske kanske håller vagnen hela vägen ner till sjön. Återkommer i ärendet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln