Sommaren går mot höst

En skiftning i träden. Gula nyanser smyger sig in i det jämngröna. Sommaren går mot sitt slut och kanske är det just de sista dagarna sommar jag uppskattar som mest. Skogen välkomnar med svamp och bär och den värsta myggplågan är förbi.

  Sommaren har varit bra. Inte så mycket bad förstås men bra ändå. Grabbarna har varit lediga hela tio veckor och med lite trixande har vi fått det att fungera. Så mycket jobb har det inte blivit men ändå ett insamlande av inspiration och upplevelser att jobba med under hösten. Vi har hunnit med ett par svängar till fjällen och även ett par härliga dagar i Norge. Vi har fiskat men inte kanske på rätt ställe vid rätt tidpunkt utan mera bara njutit av att vara ute. Tillbringade ett par härliga dagar hos goda vänner i våra gamla hemtrakter i Jämtlandsfjällen och mådde riktigt gott. Helgen som var tillbringade vi på Hölick med ett stort gäng härliga barn och likasinnade föräldrar i orienteringsklubben. Äventyr, träning, bad samt god mat och dryck. Som avslutning den traditionsenliga familjestafetten där den tänkta leken blandas med blodigt allvar.. redan en klassiker.

 

Snart kommer även lite bilder från sommaren Det här är ditt nya blognnehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln