En frostnatt på det här så..

..börjar det att rätta till sig, är uttrycket jag kört med i sommar. Inte så populärt i alla sammanhang. I natt, eller nu på morgon hade vi lite lite markfrost för första gången och det känns faktiskt lite som om allt börjar att rätta till sig. Inte så att jag går och längtar efter snöskottning eller så men nu börjar en härlig tid! Det är roligt att träna och skönt att vara ute i skogen. Naturen får färg och på natten lyser stjärnorna på himlavalvet.

Frukost ute efter ett varv på elljusspåret. Kaffe och macka. Tunna skyar seglar upp på himlen. Kanske får vi regn till kvällen.

Läser i HT att Holmen skog inte kunnat genomföra naturvårdsbränning som planerat i sommar på grund av allt regn. De stora skogsbolagen är ålagda att bränna en viss areal av sitt markinnehav som naturvård. Att bl a älgen gynnas av detta måste svida när det enda man egentligen vill är att skjuta bort dem..         Bara en tanke, sa Franke..Detnehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln