Halvkrasslig

Trist och tråkigt. Idag är jag halvrisig. Dagens planer fick läggas på is och i stället sitter jag och bläddrar bland gamla bilder på datorn. Morgonen var vacker. Inte nån frost, det är betydligt varmare än så, men fuktigt och dimmigt.

Inspireras av bilder jag snudd på glömt att jag tagit. Gamla bilder föder nya idéer och det är så mycket jag vill jobba med. Har idéer om en helhet och inte bara enstaka bilder tagna av en händelse. 

Längtar ut mot havet och Hornslandet igen nu när hösten kryper sig på. Längtar upp till fjälls, men helgerna i september vill som vanligt inte räcka till. Får hoppas på bra väder i början på oktober i stället, när löven blåst av träden och när snön pudrat de högre fjällen. En frisk vind som biter i kinderna. Glädjen och värmen kring en liten eld och lite nykokt kaffe vid jåkken i fjällkanten. 

Mitt huvud känns stort och tungt. Idag får jag nöja mig med drömmar. Inte ens kaffet smakade gott i morse.. nehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln