Kaffet smakar gott igen

Alltså börjar jag pigga på mig igen. Inte så pass att jag återupptar mina träningsrundor, men jag börjar i alla fall att tänka tanken.

Morgonfika ute. Kaffet smakar som sagt gott igen. Några av sommarens sista svalor seglar över. En sorgmantelfjäril fladdrar förbi. Säsongen går mot sitt slut för dem också.  

Har äntligen sjösatt två fotoprojekt som jag skall försöka jobba med i höst, vinter och vår. Det ena naturligtvis om skog och några av skogens karaktärsarter. Arbetsnamnet är "Den sagolika skogen". Det andra projektet har jag döpt till "Efter regnet". Det blir både en inventering av gamla bilder men framförallt och förhoppningsvis en hel hög nya fina bilder. Klicka in under Bildinspiration och Projekt och läs mer. Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln