Farväl till vintern

Den går mot sitt slut. Obevekligen. Men ännu några dagar har vi den härligaste av vårvintrar kvar. Mötte igår kväll ett lyckligt gäng som tränade i nyuppkörda spår på skidstadion. Här ute har vi kunnat njuta av skateföre på Dellen i snart en månad. För en gångs skull har inte bara vintern allt för tidigt runnit bort utan vi har kunnat njuta en riktigt lång vårvinter och det har varit helt underbart.

I media framställs tyvärr årets vinter som en smärre katastrof.

- Var är våren, har man ropat sedan i februari.. och intervjuat vinterhatare efter vinterhatare som surt kommenterat att snö och vinter är det värsta som finns. Visst, man får tycka vad man vill men nog är vi väldigt väldigt många som njutit av varje dag vinter vi har haft och gärna åker skidor ett tag till i vårsol och värme!  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln