Om allt möjligt..

Om allt möjligt..
Vilken rubrik..
Intresset för foto går upp och ner. Känner ingen riktig gnista. Har i och för sig en hel hög skogsbilder att jobba med men känner ingen riktig glädje i det. Då är det desto roligare att skriva, men jag måste också få lite mera struktur och syfte på och med det jag skriver.
Skogen blir också mindre intressant nu när sommarvärmen kommer krypande.. Inte min grej riktigt som bekannt.
Tränar en del i mina nya Icebugsskor och det är en kick! Har sprungit en del orientering och det är riktigt kul i år! Ser hela tiden fram mot nya utmaningar!!
Fiskesugen är jag som vanligt så här års. Har ställt i ordning flugspöet för en sen premiär och självklart också bundit några nya flugor. Har några nya ställen i Svågan jag vill prova och ser mycket fram mot midsommar i fjällen. I fjol hade vi riktigt fint fiske i några fjälltjärnar och jag LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En rolig grej är att vi har minst två igelkottar på besök. Den ena, troligen honan, bor under uteplatsen på skogssidan av huset. Det har den gjort nu i några år. Men häromkvällen när jag var ute sent hade hon besök av en uppvaktande och mycket angelägen friare. Så har vi riktig tur har vi igelkottsungar framåt juli.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln