Vandring på Madeira

Hjalmar filmade en bit av bussresan till Curral das Freiras. Lite hopklippt blev det en kul liten film..ondimentum odio, ac blandiorci ut diam.

Berg och vandring var mitt krav och inte heller alltför varmt. För mig blev Madeira en tiopoängare. Visst kunde vi bytt någon av regndagarna i slutet av veckan mot en soldag men man kan inte få allt. Det var ju trots allt höst.
Vi fyllde vår vecka med goda frukostar, hisnande vandringar i vild natur och längs branta men lättgångna levador. Bad i poolen och god mat på kvällen.
Catherine fick titta sig nöjd på vackra blommor och fick med sig en liten frösamling hem. Och fick äntligen komma till Nunnornas dal. Men bussresan dit och hem gillade hon inte..
Pojkarna gillade frukosten, linbanan upp till Monte och alla små murödlor.
För mig gav vandringen mersmak. Mycket mersmak.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln