Sidensvans

Vintern är en hård tid för kvarvarande småfåglar. Den här sidensvansen ser dock rätt välmående ut. Vintern har ju inte heller varit mycket att skryta med köldmässigt.
Sidensvansen är egentligen en utpräglad vildmarksfågel och en av få gånger jag träffat på den sommartid var på en fiskeresa till Vindelälven för ett antal år sedan.

Idag har några snöflingor av det blötare slaget dansat omkring. Har inte riktigt gett upp om att mars ska bli kall och vintrig nu när februari blivit mest våraktig. Mycket finns kvar på göralistan innan jag är redo för vår. Samtidigt är det skönt att dagarna blir allt längre och att solen då och då värmer gott.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln