Lek med kameran

Kall, regnig och blåsig. En kort sammanfattning av maj månad 2015. Jag tillhör nog de få som har trivts rätt bra även om till och med jag nån kväll då och då hade kunnat tänkt mig slippa elda i kaminen och hellre suttit ute på verandan. Men det har varit skönt skogsväder även om myggen börjat komma nu på slutet och riktigt bra träningsväder för långa löparpass.
Trädgården har också mått bra. Aldrig har vårblommor och tulpaner blommat så länge.
Gick en runda i trädgården med kameran för nån dag sedan. Hittar inte riktigt inspirationen. Tankarna är på annat håll. Till fjälls kanske. Som vanligt föredrar jag svartvitt när färgerna blir för starka. Det blåste hårt och jag försökte med lång slutartid (1/16) få lite rörelsekänsla i bilderna. Några bilder överexponerade jag medvetet för att få större kontrast vid redigering. Åtminstone kände jag mig lite kreativ en stund.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln