Hemavan 24

I helgen var vi med och sprang rogainingtävlingen Hemavan 24. Inom 24 timmar skall man besöka så många som möjligt av de utsatta kontrollerna och samla så många poäng som möjligt. Det roliga är att man själv bestämmer sin rutt och vilka och hur många kontroller man vill ta.
Årets tävling bjöd på rätt extrema snöförhållanden, mycket smältvatten och låga moln. Endast ett tag på efternatten sprack det upp och vi kunde se de högre topparna. Under natten kom även månen fram ett tag.
Vi slutade 29a av 45 startande lag och det är vi riktigt nöjda med. Vår rutt gick mestadels i lägre terräng där vi fick något sämre poängutdelning men å andra sidan slapp irra runt i dimman på topparna.
Fick en liten dipp efter hemkomsten men inte så konstigt när man lufsat närmare 8 mil på 22 timmar med smältvatten i dojjorna.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln