Vedkörning

Att lägga upp ved och köra hem med skotern på vintern är något jag trivs väldigt bra med. I år har det varit lite gruvsamt i och med att jag haft veden på andra sidan sjön och bra skoterföre på Dellen är ingen självklarhet. På torsdag morgon gjorde jag en rekartur och trots att det var lite snö kunde jag börja köra.
Isen på sjön har vuxit sig tjock men en skrovlig yta har gjort den ofarbar för allt annat än spark. Ett tunt lager nysnö gav lite skoterföre även om det var att köra försiktigt.
På fredag eftermiddag har jag kört hem bra många lass och det som är kvar hoppas jag kunna ta längre fram i vinter. Om nu vintern håller i sig.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln