Äntligen till Brusen!

Den lilla ön Brusen har i många år varit ett mål för en tur på Norrdellen vintertid men det har aldrig velat sig hittils. Antingen har inte föret eller isläget varit på vår sida. Eller så har det blåst. Men nu äntligen med fint skateföre tog vi oss dit på en timma. Ön visade sig vara ett kyrkoreservat tillsammans med Orrön ännu lite längre bort (vårt nästa mål:)). En trevlig liten ö med några åldrade tallar och vår egen bergart dellenit från meteoritnedslaget.
Känslan att fritt glida fram över sjön är magisk. Det är freeskiing på riktigt! Allt är i högsta grad naturligt, oartificiellt och på hemmaplan. 
Maxat!
På eftermiddagen börjar isen se grå ut. Värmen verkar ta över och de kalla nätterna tycks vara till ända. Kanske var det årets sista skidtur.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln