Härliga isdagar

Var skeptisk till isen efter några varma dagar men den har inte alls blivit sämre. Tvärtom. Hela Hallboviken och fram till i höjd med Hålsjö och Björsboholmarna är det fin skridskois. Idag åkte vi även norra sidan från Hallbo till Hallavallen och isen här är ca decimetern. Lite tunnare än på södra sidan men så fint! Vädret idag är betydligt mera vinterligt än tidigare med blåst och lätt snödrev. Förstärkningsplaggen åkte på direkt och togs inte av igen. Vi slet västerut i motvind men gled så lätt tillbaka österut.
Så här mycket skridskor har jag nog aldrig åkt på Dellen nåt år tidigare. Men som vanligt är det en dag i taget. Några centimeter snö så är det fina borta och det blir dags för skidor i stället. Blir inte så tokigt det heller:)!
På bilden glider Jonas lätt i medvinden tillbaka mot Hallbo.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln