Härliga isdagar

Var skeptisk till isen efter några varma dagar men den har inte alls blivit sämre. Tvärtom. Hela Hallboviken och fram till i höjd med Hålsjö och Björsboholmarna är det fin skridskois. Idag åkte vi även norra sidan från Hallbo till Hallavallen och isen här är ca decimetern. Lite tunnare än på södra sidan men så fint! Vädret idag är betydligt mera vinterligt än tidigare med blåst och lätt snödrev. Förstärkningsplaggen åkte på direkt och togs inte av igen. Vi slet västerut i motvind men gled så lätt tillbaka österut.
Så här mycket skridskor har jag nog aldrig åkt på Dellen nåt år tidigare. Men som vanligt är det en dag i taget. Några centimeter snö så är det fina borta och det blir dags för skidor i stället. Blir inte så tokigt det heller:)!
På bilden glider Jonas lätt i medvinden tillbaka mot Hallbo.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln