Tänndalen

Fick några riktigt härliga sportlovsdagar i Tänndalen veckan som gick.
Som vanligt när jag är ute med familjen blir det ibland mindre fokus på fotograferingen och det märks när bilderna gås igenom framför datorn.
Eller så är det bara jag som höjt ribban något för vad jag ser som dugligt.
Veckan började kall med ett fint lager nysnö, sedan blåste det in varmare luft och snön packades ihop till härliga vinddrivna formationer.
Jag som inbiten turåkare väljer helst mina egna vägar men så här med barn och smala längdskidor är de uppkörda skidspåren guld värda.
Bilden på lavskrikan är jag riktigt förtjust i. Den är tagen vid raststugan vid Klyfttjärn där skogen än så länge står trasslig nog för lavskrikan att trivas i. Att ta en intressant oskarp bild är troligen svårare än att ta en skarp och resultatet blir också sååååå mycket intressantare. Det gör det än mer stimulerande.
Bilderna från skogen är tagna i skogs- och myrlandet sydväst om
Tänndalssjön där jag känner mig lyckligt hemma bortom det kommersiella kaoset och skoterlekstugan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » I skogen:  ”Är det rövarklitt du är på Det finns en fornborg där ”

  • Kent Nyman » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Hej. Hade samma problem. Luften rakt igenom. Trodde att det skulle vara enklare ..”

  • Jenny » Höstens sista:  ”Kul att få ta del av dina bilder. Fina!”

  • Kjell » Kanotvagn från Biltema - Test:  ”Jo du. Sen kommentar men vi köpte två sådana till scouterna. Höll en halv hike.”

  • Torkel Ideström » Välkommen ut!:  ”Tack Stefan för att du är dom där ögonen som ser och förundras över vansinnet. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln